Episodi i plotë: E Diell 18 Tetor 2020 Entertainment Show

"E diell", programi argëtues, informues dhe edukativ i së dielës! Ky program integron në përmbajtjen e tij çdo moshë duke i dhënë një hapësirë çdo fushe me potencial interesant për të krijuar spektakël.

Producentë: Edi Manushi/Top Channel

Autore: Nevina Shtylla & Papadhimitri Film Production, Ervin Kurti, Jetmira Agalliu, Argjira Spanca, Sara Fani, Alban Male, Arnisa Lushaj, Armela Topi

Moderatorë: Edi Manushi, Fjoralba Ponari, Nevina Shtylla, Ervin Kurti, Argjira Spanca, Alesia Bami, Graciano Tagani

Të ftuar: Shpat Kasapi, Valbona Mema, Isida Mollaymeri, Nard Ndoka

Rubrikat: Fjoralba Ponari, Nevina Shtylla, Ervin Kurti, Argjira Spanca, Jetmira Agalliu, Graciano Tagani, Sara Fani, Alban Male, Arnisa Lushaj, Armela Topi, Glenti Nallbani

Për më shumë vizitoni: http://top-channel.tv/

Subscribe to "Top Channel" on YouTube Channel for NEWS and TV

Shows HERE: http://bit.ly/2Y15KwK

For more content from click HERE: www.top-channel.tv

Like Top Channel on Facebook HERE: http://bit.ly/2FglWTs

Follow Top Channel on Instagram HERE: http://bit.ly/2uaYG2U

Follow Top Channel on Twitter HERE: http://bit.ly/2TJndeH

#eDiell#TopChannel

Keyword most popular